(Видео) Во пресрет на седницата за уставни измени, Црвена Младина порачува: Бугари во Устав под било кој услов е предавство!

Од Црвена Младина во пресрет на седницата за уставни измени повторија дека внесуањето на Бугарите во Уставот под било кој услов е предавство. Во контекст на пораката го објавија следното видео: