Гевгелија порачува – Рудници ќе Нема!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Текстот е преземен од ФБ настанот.


Да се собереме Четврток 21.12.2017 во 11.00ч пред Општина Гевгелија и заедно со Советот и Градоначалникот да ја пратиме пораката РУДНИЦИ ЌЕ НЕМА!