Апасиев: СДС од Македонија направи подкосовска провинција

  • Фејсбук статус на Димитар Апасеив – Претседател на Левица, по однос на политиката која ја води СДСМ и нејзиниот однос кон буржоазијата со нелегално стекнати пари, насловен „Косоваризацијата продолжува“.

СДС од Македонија направи подкосовска провинција!

Сите црни пари на мафијата, под закрила на заробеното правосудство со кадрите на ДУИ и со амин на Абасадата на САД, се вложени во бизниси и недвижнини во Скопје (приватни болници, трговски центри, ланец на маркети, туристички агенции, деловни објекти), а веќе почнува замав и во Источна Македонија (Штип и Струмица) – со преземања на градежни компании, месни индустрии, супермаркети, салони за техника и рудниците на смртта.

СДС – имате ли бе два грама мозок, маму ви ибам одродено! За ден повеќе на власт ја продавате Републиката градена со генерации – со многу крв, пот и солзи.