Апасиев: ДПМНЕ вечерва да рече „бојкотираме“, утре пописот ќе биде одложен!

„Мислам дека, членството на ДПМНЕ, ќе инклинира кон Бојкот и раководството ќе мора да го следи. Јас ви гарантирам, ви тврдам со сета одговорност, дека ВМРО-ДПМНЕ вечерва да рече „бојкотираме“, утре пописот ќе биде одложен!“, рече Апасиев во вчерашното гостување „Само Вистина”


#НеОтворамВрата