До сите оние кои вперуваат прст кон Левица со барање опозицијата да се обединела за да падне оваа криминогена влада

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил Хактан – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ потценувајќи ја интелигенцијата

Read more

Исмаил: Историската комисија – орган за бугаризација

Во колумна за писменото издание на весникот Фокус, членот на президиумот на Левица, Реџеп Исмаил – Хактан, зборува за Историската комисија

Read more

Рудници на смртта – Рајот за странскиот капитал е пекол за Македонија

Пишува: Реџеп Исмаил – Хактан – член на Презедиумот на политичката партија Левица Она што ерата на Груевски го промовираше

Read more

Претседателот на Левица во посета на локалниот огранок во Гази Баба

Соопштение на ЛО Левица Гази Баба Поради се поголемиот наплив на ново членство, вечерва, со почеток од 20 часот беше

Read more

Марш во чест на 120 годишнината од смртта на Делчев

Денес во Скопје, на вечното почивалиште на учителот Делчев, тим составен од високи претставници на Централниот комитет на Левица, се

Read more

Бугаризацијата ја продаваат како мулти-култи проект, па во Уставот ќе влегувале и другите етнички заедници

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил – Хактан, членот на Президиумот на Левица Про НАТО-фашистичките ПР администратори бугаризацијата сакаат да ја

Read more

ДПМНЕ и СДСМ не се разликуваат во ништо по однос на надворешната политика

Изјава на Реџеп Исмаил – Хактан – член на Презедиумот на политичката партија Левица  Во гостување на емисијата „Тешки муабети“

Read more

Исмаил: Со лажни вести против Левица опозицијата ВМРО-ДПМНЕ манипулира пред сѐ со своето членство

Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица, во гостувањето на Инфомакс во „Тешки муабети“ со Милош Милошевски, Александар

Read more

Двете партии во односот кон надворешната политика не се разликуваат во ништо

Во вечерашното гостување на емисјата Тешки муабети на веб каналот на infomax.mk, членот на Презедиумот, Реџеп Исмаил Хактан изјави дека

Read more

Исмаил: Левица нема мнозинство во Град Скопје – СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се насочени кон деструкција

Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица, во гостувањето на Инфомакс во „Тешки муабети“ со Милош Милошевски, Александар

Read more