Исмаил: Со лажни вести против Левица опозицијата ВМРО-ДПМНЕ манипулира пред сѐ со своето членство

Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица, во гостувањето на Инфомакс во „Тешки муабети“ со Милош Милошевски, Александар

Read more

Исмаил: Левица нема мнозинство во Град Скопје – СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се насочени кон деструкција

Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица, во гостувањето на Инфомакс во „Тешки муабети“ со Милош Милошевски, Александар

Read more

(Видео) Исмаил: Мицкоски не одобрува набавка на автобуси за ЈСП затоа што нема процент

Изјава на Реџеп Исмаил – Хактан – член на Презедиумот при политичката партија Левица Генерално не излегувам од кожа, но

Read more

(Видео) Левица ја оспори двојазичноста на полициските униформи пред Уставен суд

Прес-конференција на Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица Левица денес поднесе иницијатива до Уставниот суд за оценување

Read more

(Видео) Предизвикан инцидент поради силеџиство и немоќ на СДС додека говореше Советник на Левица

Денешната Седница на Советот на Град Скопје се одвива во тензична атмосфера поради штрајкот на возачите на ЈСП Скопје. Советниците

Read more

Исмаил: На Македонија и е потребна Влада без нужно албанска партија во нејзе

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил (Хактан) – член на Президиумот на Левица Најдобар приказ, ислустрација за тоа дека оваа земја

Read more

Исмаил: Борбата за Македонија почнува од нејзиниот главен Град Скопје

Статус на Реџеп Исмаил (Хактан) – член на Президиумот на Левица. Очајнички обиди за манипулација со јавноста преку лаги, клевети

Read more

ПОДЕМОТ НА НОВАТА МАКЕДОНСКА ЛЕВИЦА: Интервју со раководството на Партијата Левица

*Интервјуто е изворно објавено на италијанскиот веб-сајт www.sinistraineuropa.it, на ден 25 ноември 2021 година. Разговарал: Адријан ВотерсНа 17 и 31

Read more

(Видео) Реџеп Исмаил: Нашите Советници ќе функционираат исто како нашите Пратеници

„Овој успех на локалните избори за Левица значи пред се дека нејзината достојна и принципиелна политика за самостоен настап под

Read more