(Видео) Крмов: Mакедонија мора да соработува со сите големи сили

Во дебатната емисија „Само вистина“ пратеникот од редовите на Левица, Борислав Крмов, дебатираше со поранешниот член на ВМРО-ДПМНЕ, Министер и

Read more

Зошто светот молчеше за воените злосторства во Украина?

Известувач од Москва Дарко Тодоровски, Магистер по меѓународни односи и воен аналитичар. Денес сме сведоци на на невидени санкции во

Read more

Македонска година за европски датуми

Пишува: Амар Мециновиќ – Портпарол на Политичката партија Левица. МИНАТАТА 2021-ва година, во македонската политичка антологија ќе биде подвлечена поради

Read more