Мојсоска: Радикална им е Левица – не им е радикално вадење пратеници од притвор за глас во Собрание

„Деновиве, едно од највртените прашања во медиумите е како да се формира нова влада со ‘радикален елемент’ како Левица. Па

Read more

Заев и Мицкоски отворено зборуваат за нивната соработка

Вчера во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија, се одржа дебата помеѓу лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ. Во текот

Read more

Промените во Изборниот законик ми го загрозуваат правото на еднаква информираност

Став на: Весна Кираџиева, шесткратен шампион во маратон. „Широката Коалиција СДС-ДПМНЕ-ДУИ во Изборниот законик си го поделила буџетот 45-45% за

Read more