Демант на прес-конференцијата на Јакимовски – Левица работи во интерес на Карпошани, љубовните проблеми Јакимовски и ДПМНЕ да си ги решат надвор од општината

Политичката партија Левица остро ги осудува лагите искажани на денешната прес-конференцијата на градоначалникот Стевчо Јакимовски. Од за нас непознати побуди,

Read more

По којзнае кој пат, лицемерната политика на ДПМНЕ излегува на површина!

Додека во Општина Карпош две недели мафтаат со речиси 4.000 амандмани поднесени на Буџетот на Општина Карпош, нивните колеги, советници

Read more

Советниците на Левица за ДУП-от Алумина: Мимикрија на урбанистичката мафија – Карпош не е Дубаи

Антропол: Веќе некое време е актуелен ДУП-от за Алумина и јавноста особено Карпошани верувам дека најмногу ги интересира на кој

Read more

Итроштина или лудило

Пишува: Славко Митевски – член на Советот на општина Карпош од Политичката Партија Левица Јас како член на советот на

Read more

За чии бизнис интереси се борат советниците на ДПМНЕ во Општина Карпош

Став на Горјан Илиев – модератор на ЛО Левица Карпош Деновиве, советниците на ДПМНЕ во Карпош водат агресивна медиумска кампања

Read more

Претседателот на Совет во Општина Карпош ги достави материјалите до службите

Фејсбук статус на Бранко Ристов – Претседател на Совет во Општина Карпош од Политичката Партија Левица Почитувани карпошани, Денес во

Read more

Митевски: ДПМНЕ глуми борба против спорниот ДУП кој сами претходно го имаат изгласано

Фејсбук статус на Славко Митевски – Советник во Општина Карпош од Политичката Партија Левица Помина уште една седница на општината

Read more

Kако треба да се однесува еден градоначалник кон граѓанитe

Фејсбук статус на Дарко Ристовски – координатор на ИТ – Сектор при Политичката Партија Левица Здраво Карпошани, Ред е да

Read more

Градоначалникот ја прекина седницата, претседателот Ристов ја продолжи – ДУП-от Ј03 не е изгласан

Соопштение на ЛО Левица Карпош Денешната триесетта седница на Советот на Општина Карпош се одржа во тензична атмосфера. Причината за

Read more

(Видео) Јакимовски го саботира Советот за да удоволи на урбанистичката мафија

Пресконференција на Бранко Ристов, претседател на Советот на Општина Карпош Како претседател на советот на Општина Карпош од редовите на

Read more

Зошто зонското паркирање не е решение за проблемите со паркирање во Општина Карпош?

Реакција на Мартин Димоски – член на ЦК на Левица и член на Совет во Општина Карпош На деветата седница

Read more