Левица: Директорот Алексијоски манипулираше дека нема загадување во Охридско Езеро

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Охрид „Ја информираме јавноста дека денес добивме одговор од Инспекторатот за

Read more

Левица: Охридските пожарникари функционираат во мизерни услови со кои се загрозува нивната и општата безбедност

Загрижувачки се состојбите во противпожарната служба во Охрид. Пожарникарите се оставени без нова и модерна опрема која ги задоволува европските

Read more

Левица: Aлармантна состојба во сообраќајот низ Охрид

Реакција на Левица – ЛО Охрид Додека модерните држави низ различните страни на светот ги реализираат најдобрите сообраќајни решенија (надвозници,подвозници и

Read more

Поднесена иницијатива за вонреден инспекциски надзор

По реакција на поголема група граѓани за засилено загадување и уништување на животната средина преку испуштање фекалии од колекторскиот систем

Read more