Левица: Aлармантна состојба во сообраќајот низ Охрид

Реакција на Левица – ЛО Охрид Додека модерните држави низ различните страни на светот ги реализираат најдобрите сообраќајни решенија (надвозници,подвозници и

Read more

Поднесена иницијатива за вонреден инспекциски надзор

По реакција на поголема група граѓани за засилено загадување и уништување на животната средина преку испуштање фекалии од колекторскиот систем

Read more