Левица поднесе иницијатива за реконструкција и проширување на игралиштето во Нерези

Соопштение на ЛО Левица Карпош Согласно изборните ветувања, средбите со жителите, а поаѓајќи од потребите на Нережани, денеска, советничката група

Read more

За чии бизнис интереси се борат советниците на ДПМНЕ во Општина Карпош

Став на Горјан Илиев – модератор на ЛО Левица Карпош Деновиве, советниците на ДПМНЕ во Карпош водат агресивна медиумска кампања

Read more

Претседателот на Совет во Општина Карпош ги достави материјалите до службите

Фејсбук статус на Бранко Ристов – Претседател на Совет во Општина Карпош од Политичката Партија Левица Почитувани карпошани, Денес во

Read more

Митевски: ДПМНЕ глуми борба против спорниот ДУП кој сами претходно го имаат изгласано

Фејсбук статус на Славко Митевски – Советник во Општина Карпош од Политичката Партија Левица Помина уште една седница на општината

Read more

Kако треба да се однесува еден градоначалник кон граѓанитe

Фејсбук статус на Дарко Ристовски – координатор на ИТ – Сектор при Политичката Партија Левица Здраво Карпошани, Ред е да

Read more

Градоначалникот ја прекина седницата, претседателот Ристов ја продолжи – ДУП-от Ј03 не е изгласан

Соопштение на ЛО Левица Карпош Денешната триесетта седница на Советот на Општина Карпош се одржа во тензична атмосфера. Причината за

Read more

(Видео) Ристов: Не смееме да дозволиме поскапување на детските градинки во Карпош

Советникот од редовите на Левица и Претседател на Советот на Општина Карпош Бранко Ристов, ја претстави одлуката со која Левица

Read more

Левица застана против поскапувањето на детските градинки во Општина Карпош

Фејсбук статус на Ивана Стоименовска – Советник од Левица во Општина Карпош На 28 мата седница на Општина Карпош на

Read more

Левица: Дуп-от изгласан од ДПМНЕ И СДСМ за Пуцко Петрол укинат на Уставен

Реакција на Левица Карпош На денешната седница на Уставниот суд на Република Македонија беше укината Одлуката за донесување на Детален

Read more

За Советниците на ДПМНЕ интересите на Христијан Мицкоски се поважни од потребните на Карпошани

Реакција на Левица – ЛО Карпош На вчерашната седница на Советот на Општина Карпош беше изгласaн Деталниот урбанистички план за

Read more

‘‘Шпанско село‘‘ место да се руши на чекор до легализација

Фејсбук статус на Бранко Ристов – Престедател на Совет во Општина Карпош од Политичката Партија Левица Луксузни вили од 2003

Read more