(Видео) Треба да престанеме да го избираме помалото зло и да избереме системски решенија за градот

Додека советничката група на СДСМ во Град Скопје обвинува за партиски матрици, токму тие се тие кои не излегуваат од

Read more

По иницијатива на Левица – Дневен центар за лицата со попреченост

Обраќање на Катерина Јовановска, советничка група на Левица во Град Скопје: ,,Лицата со попреченост се соочуваат со низа предизвици во

Read more

Иницијатива за отворање на дневен центар за лица со попреченост на територијата на Град Скопје

Соопштение на Левица – Град Скопје Откако, во согласност со барањата на лицата со попреченост, двајцата пратеници на Левица, во

Read more

(Видео) На СДС како партија која знае само како да приватизира непоимливо и е да набавува нови автобуси за Град Скопје

Реплика на Амар Мециновиќ кон Љубица Јанчева На вчерашната седница на Советот на Град Скопје, советниците од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ

Read more

(Видео) Советниците од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ неми за потребите на народот за нови градски автобуси

Советникот на #Левица – Амар МЕЦИНОВИЌ, од вчерашната седница на Советот на Град Скопје. „Двете најголеми советнички групи (ДПМНЕ и СДС) се

Read more

Левица: ВМРО-ДПМНЕ со СДС здружено во Град Скопје – Советот заробен

Реакција на политичката партија Левица – Град Скопје Членовите на Советот на Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, наместо да ја попречуваат

Read more

Советниците на ДПМНЕ во Град Скопје повторно блокираат одлуки без образложение

Реакција на Левица Град Скопје На денешната 27-ма седница на Советот на Град Скопје, советниците на ВМРО-ДПМНЕ, повторно, без никакво

Read more

Реконструкција на игралиште по иницијативата на Левица во Град Скопје

По амандман на советниците од #Левица на 13. седница на Советот на Град Скопје, на предлог-ребелансот на Буџетот на Град

Read more

По иницијатива на Левица завршена е реконструкција и уредување на спортско игралиште во парк шума Гази Баба

ЈП Улици и Патишта по налог на градот Скопје целосно ги реконструираше спортските игралишта во парк шумата „Гази Баба“. Игралиштата

Read more

Левица донираше еден тон стара хартија за изработка на учебник со бајрово писмо

Соопштување на Левица – Социјален сектор Левица донираше еден тон стара хартија за изработка на учебник со брајово писмо наменет

Read more

Ранливите категории приоритет при субвенционирањето велосипеди по заслуга на Левица

Говор на Амар Мециновиќ, советник на Левица во Советот на Град Скопје Со 20 гласа ЗА и 17 ВОЗДРЖАНИ, дел

Read more