8-ми март – Празник на економската, политичката и социјалната рамноправност на жената

Фејсбук статус на Виолета Аврамоска – Советник од Левица во Општина Охрид. 8-ми Март е ден на жените и нивната

Read more

Аврамоска: Децата во Охрид неколку месеци оставени без соодветна здравствена заштита

Фејсбик статус на Виолета Аврамоска, Модератор на Левица и Советник во Општина Охрид. Веќе не знам по кој пат реагирам

Read more

Детското одделение во охридската болница сè уште затворено, властите молчат

Статус на Виолета Аврамоска – Советник од Левица во Општина Охрид. „Охрид денес се соочува со најголемата катастрофа до сега.

Read more

Аврамоска: Социјалната политика е заменета со милостина од Црвен крст

„Штотуку ме информираа соседите дека вчера додека бев на работа , кај мене дома дошле од Црвен крст и ми

Read more

Урбаната мафија сте вие, корумпирани градоначалници и советници

Пишува: Виолета Аврамоска – модератор на ЛО Левица – Охрид и член на Централен Комитет на Левица. Сите вие душегрижници

Read more

Не може реформи да се спроведуваат со игнорантски однос кон просветните работници и кон родителите

Говор на Виолета Аврамоска пред општина Охрид на протестот против укинувањето на учебниците. Овој протест не е како сите други,

Read more

Марија Антоанета со предизборна порака за народот

Статус на Виолета Аврамоска – член на Централен Комитет на Левица. „Министерката за труд и социјална политика, постојано во стилот

Read more

Ако Царовска бара успешни жени – тоа се самохраните мајки

Статус на Виолета Аврамоска, член на Централен Комитет на Левица. Госпоѓо ,,другарке ” Мила. Можеш уште 100 години да бидеш

Read more

Темелите на македонската државност се резултат на борбата против крвавиот фашизам

Темелите на македонската државност се резултат на борбата на нашиот народ против крвавиот фашизам.Тоа е резултат на херојската народноослободителна борба

Read more

Денес на меѓународниот ден на жената, да се потсетиме зошто го славиме

Денес на меѓународниот ден на жената, да се потсетиме зошто го славиме. Да се вратиме во далечната 1911 година, кога

Read more