Димески од Сараќино – Левица со поддршка за земјоделието

Игор Димески, Носителот на ИЕ6, денес зборуваше на две теми од програмата на Левица пред жителите на тетовско Сараќино. Димески

Read more

Игор Димески: Левица ќе направи сè, за да се институционализираат барањата на бранителите од 2001​​​​​​

Денес, Носителот на ИЕ6, Игор Димески од Левица, во Тетово имаше средба со бранителите од 2001 година. Од населбата Два

Read more

Игор Димески од Тетово: Државни пензионерски домови, линеарно покачување на пензиите

Носителот од Левица во ИЕ6, Игор Димески, денес беше на средба со тетовските пензионери.  Пред пензионерите ја претстави Програмата на

Read more

(Видео) Димески: Народни електрани за секое семејство во Македонија

Денес во Тетово, носителот на ИЕ 6, Игор Димески, ја презентираше програмата за престојните избори, преку свое обраќање кон сите

Read more

Игор Димески од Тетово: Ги решаваме високите сметки за електрична енергија

Денес во Тетово, носителот на ИЕ6, Игор Димески, ја презентираше програмата за престојните избори, преку свое обраќање кон сите граѓани.

Read more

Вечерва собир во Тетово: Црвениот бран на Левица и Ванковска го враќа достоинството на Македонците

Борбата за достоинствен дом и татковина продолжува во Тетово, со вистинските и непоткупливи борци за правда! Во Музејот на тетовскиот

Read more

Левица: Кршењето на црквата на Тетовското кале е повик за будење

Црквата на Тетовско Кале после десет дена повторно е осквернавета, овојпат се искршени прозорите и инвертарот. Левица Тетово повикува на

Read more

ОБСЕ/ОДИХР изрази огромна загриженост за безбедноста во Тетово и во Гостивар на денот на изборите

Зголемено полициско присуство во Тетово и Гостивар за време на одржувањето на изборите најави техничкиот министер за внатрешни работи Панче

Read more

Полицијата ги отстрани знамињата на Албанија и на ОНА од манастирскиот двор на тетовското кале

Остранети се знамињата на Албанија и ОНА од црквата и манастирскиот двор на тетовското кале, кои вчера попладне биле забележани,

Read more

Тетовските инспектори ги проверуваа бистите на народните херои од НОБ во Музејот на тетовскиот крај

Општинските инспекциски служби во Тетово вчера дојдоа во контрола на Музејот на тетовскиот крај, каде во дворот на Меморијалниот комплекс

Read more

Инвестицијата во Тетово уште еден пропаднат проект на криминалната влада на СДС и ДУИ

Додека сериозните држави уживаат во големите и високопрофитабилни инвестиции на кинеските гиганти за електрична мобилност, кои обезбедуваат десетици илјади стручни

Read more