Власта потфрли – Бунарџик ќе биде блокиран над 10 месеци, ТИРЗ без разбирање за потребите на граѓаните

Реакција на ЛО Левица Илинден И покрај протестите и несогласноста на населението од Бунарџик и околните места да се блокира

Read more

СДС на својот залез и ДПМНЕ во идеолошко бунило

Фејсбук статус на Амар Мециновиќ – портпарол на Политичката Партија Левица Во ова време на СДС и ДПМНЕ, за Македонија

Read more

Левица: Стефковски да ги обелодени фирмите кои ќе градат пред ние да ја информираме јавноста

Реакција на Политичката партија – Левица Вчера на прес-конференција изнесовме информации за планот на градоначалникот Стефковски да ја задуши општината

Read more

Широка коалиција – Османи: Идејата за внес на Бугарите во Уставот e од претставник ДПМНЕ

Идејата за уставните измени и внесувањето на Бугарите во Уставот како решение на односот со Бугарија за првпат ја слушнав

Read more

Левица: Дуп-от изгласан од ДПМНЕ И СДСМ за Пуцко Петрол укинат на Уставен

Реакција на Левица Карпош На денешната седница на Уставниот суд на Република Македонија беше укината Одлуката за донесување на Детален

Read more

Советниците на ДПМНЕ во Град Скопје повторно блокираат одлуки без образложение

Реакција на Левица Град Скопје На денешната 27-ма седница на Советот на Град Скопје, советниците на ВМРО-ДПМНЕ, повторно, без никакво

Read more

Мојсоска: Левица го руши бипартизмот на СДС и ДПМНЕ

Единствен аргумент на Дпмне за наводната коалиција на Левица со Сдс е дека Левица се “дрзнала” (замислете!) да гласа против

Read more