Димески: Нема да дозволиме да се исполни желбата на ДУИ, со тивок бојкот да пропаднат изборите

Секој член, подржувач или сипатизер на Левица на 8ми мај ќе земе гласачко ливче и за претседателски избори, а со

Read more

Игор Димески: Минималната пензија да изнесува 2/3 од оптималната плата

Денеска разговараме со носителот на Изборна единица 6 од политичката партија Левица, Игор Димески. Темите се однесуваат на работничките права,

Read more

Димески од Сараќино – Левица со поддршка за земјоделието

Игор Димески, Носителот на ИЕ6, денес зборуваше на две теми од програмата на Левица пред жителите на тетовско Сараќино. Димески

Read more

Игор Димески: Левица ќе направи сè, за да се институционализираат барањата на бранителите од 2001​​​​​​

Денес, Носителот на ИЕ6, Игор Димески од Левица, во Тетово имаше средба со бранителите од 2001 година. Од населбата Два

Read more

Игор Димески од Тетово: Државни пензионерски домови, линеарно покачување на пензиите

Носителот од Левица во ИЕ6, Игор Димески, денес беше на средба со тетовските пензионери.  Пред пензионерите ја претстави Програмата на

Read more

(Видео) Димески: Народни електрани за секое семејство во Македонија

Денес во Тетово, носителот на ИЕ 6, Игор Димески, ја презентираше програмата за престојните избори, преку свое обраќање кон сите

Read more

Игор Димески од Тетово: Ги решаваме високите сметки за електрична енергија

Денес во Тетово, носителот на ИЕ6, Игор Димески, ја презентираше програмата за престојните избори, преку свое обраќање кон сите граѓани.

Read more

(Видео) Игор Димесеки ветува модерни болници и укинување на двојазичните униформи

Игор Димески (Носител во ИЕ6) со мерки од изборната програма за Парламентарни избори 2024. „Модерни клинички болници во сите плански

Read more

Левица: Шесто видео за претставување на Кандидатската листа за пратеници

Од Левица го претставија шестото видео за претставување на Кандидатската листа за пратеници во пресрет на парламентарните избори во Република

Read more