Градинките немаат соодветни услови за згрижување на децата

Реакција на Социјален Сектор на Левица Згрижувањето на децата во градинките е многу значаен дел од животот и секојдневието на

Read more

Претседателката на Совет во Општина Битола не ја стави на дневен ред иницијативата на Левица за бесплатни градинки

Фејсбук статус на Гаврил Трајковски – советник од Политичката Партија Левица во Општина Битола Едно време Поинаку бараа да го

Read more

Украинските вооружени сили држат седумнаесет деца како заложници во Донбас!

„Украинските сили држат околу седумнаесет деца како заложници во градот Славјанск во областа Доњецк и планираат насилно да ги одведат

Read more

Аврамоска: Децата во Охрид неколку месеци оставени без соодветна здравствена заштита

Фејсбик статус на Виолета Аврамоска, Модератор на Левица и Советник во Општина Охрид. Веќе не знам по кој пат реагирам

Read more