Ванковска: Од промената на часовникот може да сфатиме дека на властите не им е грижа за нас

Еден од најдобрите и најпластичните примери од кои можеме да сфатиме дека на властите не им е грижа за нас

Read more

Левица: На само ден пред одбележувањето на 152 години од раѓањето на Гоце Делчев, квинслишката Влада нема најава за чествување

На само еден ден пред одбележувањето на 152 години од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце Делчев, квинслишката Влада нема никаква

Read more

Левица: Споредбата со моравскиот коридор не ги покрива криминалите на власта со „Бихтел и Енка“

Реакција на Политичката партија Левица Провладините медиуми, како и нивните мегафони (маскирани во „аналитичари“ и „експерти“) во обид да го

Read more

Придружете ни се за едно ново и поубаво Зелениково

Соопштение на Левица Зелениково Лоша инфраструктура, руинирани јавни објекти, запуштени детски игралишта и диви депонии е моменталната слика на Зелениково,

Read more

Власта да не го одолжува намалувањето на патарините

Реакција на Политичката партија Левица. Единствено пратениците од Левица во македонското Собрание побараа намалување на патарините, преку поднесување на предлогот

Read more

Левица Илинден со отворена канцаларија за граѓаните на Општина Илинден секоја среда од 17:30 часот

Соопштение на Левица – Илинден Како партија што реално се грижи за заштита на интересите на граѓаните и како единствен

Read more

Левица бара државата целосно да го преземе процесот на Ковид тестирање од приватните клиники

Реакција на Политичката партија Левица. Државниот здравствен систем колабира, бизнис елитата профитира, а граѓаните плаќаат милиони за Ковид тестирања. Претходниот

Read more

Деца на бивши функционери се кандидати за градоначалници на СДСМ

СДСМ на локалните избори ја промовира втората генерација на т.н. „Црвената буржоазија”, односно, како кандидати за градоначалници ги промовира децата

Read more