Јанчев: СДСМ и ДПМНЕ одлично соработуваат кога Општина Гевгелија се задолжува

Фејсбук статус на Саше Јанчев – Советник од Левица во Општина Гевгелија Коалицијава на СДС во Советот на О. Гевгелија

Read more

Јанчев: Според Владата Македонците во соседните држави зборат бугарски дијалект

Фејсбук статус на Саше Јанчев – член на Централниот Комитет на Левица и Советник во Општина Гевгелија Северните бугарски администратори,

Read more

Јанчев: Во Македонија конститутивен народ е македонскиот

Фејсбук статус на Саше Јанчев, Советник од Левица во општина Гевгелија. Теодора Генчова од Министерство за надворешни работи на Бугарија

Read more

Јанчев: Три години откако неразбраните трговци го променија името на државата

Став на Саше Јанчев, член на Централен Комитет на Левица  и Советник од Левица во Општина Гевгелија, за случувањата на

Read more

Прогресивци од целиот свет, изгубете се!

Став на Саше Јанчев – Советник од Левица во општина Гевгелија! Секојдневно по медиуми сме бомбардирани со фрази како прогресивни

Read more

Јанчев: Со цел етикетирање, прогресивците даваат ново значење на веќе дефинираните поими

Прогресивциве се феномен кој сака да им дава ново значење на веќе дефинирани поими, а со цел етикетирање. На пример

Read more

Сè што треба е само спокојно да не отворате врата

Статус на Саше Јанчев, член на Централен Комитет на Левица и модератор на ЛО Гевгелија „Вчера очевидец бев на ситуација

Read more