Левица: Стојскоски и ДПМНЕ се откажаа од ФК Македонија Ѓорче Петров, клубот целосно го приватизираа

Реакција на Левица – ЛО Ѓорче Петров На последната седница на Советот на Општина Ѓорче Петров, на предлог на Градоначалникот

Read more

Интервју со Мустафаоглу – ДПМНЕ манипулира и ги изигрува бранителите во Ѓорче Петров

Дарја Мустафаоглу е идна правничка и советничка во Општина Ѓорче Петров од редовите на Политичката партија Левица. Со неа имавме

Read more

Од ДПМНЕ заклучија дека членството им се намалува поради Левица, па почнаа црна кампања

Фејсбук статус на Дарја Мустафаоглу – Советник од Левица во Општина Ѓорче Петров Ајдеее… од ДПМНЕ пред неколку дена во

Read more

Мустафаоглу: Дали Стојкоски му пренесе на Мицкоски дека Ѓорче Петров е најзагадена општина

Пишува Дарја Мустафаоглу – член во Советот на Општина Ѓорче Петров при политичката партија Левица Му кажа ли градоначалникот Стојкоски

Read more

Мустафаоглу: ДПМНЕ и СДС се во коалиција во Општина Ѓорче Петров

Пишува Дарја Мустафаоуглу – член на Советот во Општина Ѓорче Петров од политичката партија Левица Христијан Мицкоски во очаен обид

Read more

101 година од убиството на големиот македонски револуционер Ѓорче Петров

На 28 јуни 1921 година, сред Софија, во приквечерните часови бил убиен идеологот на македонската револуционерна организација од раката на

Read more

Партиски активист од ВМРО-ДПМНЕ добил тендер иако за истата намена постои важечки договор

Реакција на Левица – ЛО Ѓорче Петров Екс-градоначалникот Наумоски непосредно пред завршувањето на неговиот мандат, на 26 октомври 2021 година,

Read more

Советниците на Левица поднесоа иницијатива за бесплатни градинки во Општина Ѓорче Петров

Иницијатива од Левица – Ѓорче Петров Од Годишниот финансов извештај на општина Ѓорче Петров за 2021 година, утврдивме дека учеството

Read more

Црвена Младина: Младината на СДСМ по стапките на високото раководство – се претвора во нарко картел

Реакција на Црвена Младина Од неофицијални извори дознаваме дека советникот во општина Ѓорче Петров од СДСМ и воедно претседател на

Read more

Мустафаоглу: Во Општина Ѓорче Петров иста песна пеат претходната и сегашната власт

Фејсбук статус на Дарја Муставаоглу – Советник од Левица во Општина Ѓорче Петров. 1. „Финансиски уништена општина“– гласаат „ЗА“ четвртиот

Read more

Општина Ѓорче Петров рекордер во издадени одобренија за градење во октомври 2021 година

Реакцја на Левица – ЛО Ѓорче Петров. Според податоците од Државниот завод за статистика, екс-градоначалникот Александар Наумоски во периодот на

Read more