Студентите реагираат: Оставени сме без стипендии, МОН постојано не лаже

Во новата академска 2023/2024 година студентите се жалат дека досега не добиле исплата на ниту една рата од на ниту

Read more

Црвена Младина: Сон нема да имате ако ова го изгласате

Соопштение на Црвена Младина – младинско движење на политичката партија Левица Почитувани студенти, почитувана јавност, До Црвена Младина пристигна информација

Read more

Спортската сала на УКИМ во очајна состојба – демолирана и руинирана вон употреба

Реакција на Левица – Сектор спорт Спортската сала на Универзитетот „Кирил и Методи” во Скопје е целосно руинирана и демолирана.

Read more

Златко Арсов кандидат за градоначалник на Велес од Левица

Политичката партија Левица за нивен кандидат за градоначалник на Велес, доцнна вечерва објави дека  го номинира Златко Арсов. Тој   е

Read more

Црвена младина: Манипулации со ставовите на студентите во функција на квислиншките политики на СДССМ со цел да ја донесат во заблуда меѓународната јавност

Присуството на претседателката на УСС УКИМ, постдипломецот Ева Цветковска, заедно со неколкумина други членови на УСС на Преспа форум за

Read more