Како со години Љупчо Николовски и СДС со поголемиот брат ДУИ го уништуваат македонското овоштарство

Во 2014 година имаме извоз на домашно овошје скоро 160 милиони килограми. Сума сумарум, од 2015 до 2023 година извозот

Read more

Петров: Минорните политички преминуваат од бродот кој тоне СДС, кон ДПМНЕ

Деновиве сме сведоци на преминувања, трансфери, на минорни политички партии од бродот кој тоне СДС кон ДПМНЕ, од причина, да

Read more

Петров: Можности за производство на памук во Република Македонија

Памукот е индустриска култура која е барана на глобалниот пазар и чија цена континуирано расте. Производството на памук е важно

Read more

Петров: Една од најпаметните одлуки во животот ми беше што си заминав од АРМ

Фејсбук статус на Никола Петров, Координатор на Левица – Земјоделски сектор Една од најпаметните мои одлуки што сум ја донесол

Read more

Регулирано земјоделство и леб за сите

Став на Никола Петров – координатор на Сектор Земјоделие Од владата најавуваат дека ќе ги замрзнат цените на земјоделските производи.

Read more