(Видео) Левица поуспешна во грижата за Аеродром од граноначалникот Муцунски

Aктивистите на Левица повторно ја демонстрираа посветеноста и грижата за граѓаните на општина Аеродром. Имено, во текот на изминатиов викенд,

Read more

Муцунски, Општина Аеродром и “тендер-партнерите” создаваат дива депонија во Ново Лисиче

Општина Аеродром, градоначалникот Тимчо Муцунски и неговите “тендер-партнери” Придамид Билдинг создаваат дива депонија во Аеродорм, кратко откако Муцунски глумеше загирежен

Read more

Кацаров: Новиот ДУП не го решава проблемот со бетонизацијата на Лисиче

Околу 230 анкетни листови доставија жителите на Лисиче до Општина Аеродром на вториот повик, по жестокиот отпор од тамошното население

Read more

Протест: Стоп за урбаната мафија – Не сакаме згради во Лисиче

Со балони, свирчиња и тапани, жителите на скопско Лисиче вчера излегоа на протест против новиот Детален урбанистички план кој го

Read more

Костовски: Муцунски спроведува бетонизација на Лисиче позади грбот на граѓаните

Градоначалникот на Аеродром, Тимчо Муцунски, си купува ниви, па ги прави градежно земјиште, вцртува таму ДУП-ови со девет згради 10-12

Read more

Левица: Угостителската мафија под заштита на манипулаторот Муцунски

Реакција на Левица – ЛО Аеродром Дивеењето на угостителската мафија зема сѐ поголем замав откако манипулаторот Тимчо Муцунски ја презеде

Read more