Си играат држава, си играат со нашите животи и релативизираат после секоја трагедија

Статус на Весна Кираџиева – Кандидат за градоначалник на Општина Аеродром „Психопатски убијци! Ете тие си играат држава, си играат

Read more

СДСМ со државни пари плаќа ширење пропаганда за бегството на Мијалков?!

Владината ПиАр служба подготвила стратегија за извлекување на СДСМ од големиот скандал со бегството на поранешниот прв човек на тајната

Read more