(Видео) Крмов: Зошто не е разрешен директорот на Клиничкиот центар во Штип?

Борислав КРМОВ, со пратеничко прашање до Заменик министерката за здравство, Манолева: „Моето прашање се однесува на ХАОСОТ кој моментално се

Read more

Во пресрет на 1 Мај – Левица меѓу работниците во Штип

Соопштение на Левица – Трудов сектор Во пресрет на најголемиот работнички празник 1 Мај, активисти на трудовиот сектор на политичката

Read more

Лажната борба на Боречката федерација и вистинското лицемерие на АМС

Пишува: Ангеле Михајловски, советник од Левица – Општина Штип и член на Сектор спорт Веќе неколку години, раководството на Боречката

Read more

Левица: Пензионерите во Штип оставени да премрзнат оваа зима

Реакција на ЛО Штип при политичката партија Левица Неспособноста на окупаторската власт ги доведува пензионерите, луѓето кои ја градеа оваа

Read more

(Видео) Ибраимова: Нема ништо спорно во потпишувањето на изјавите со Република Македонија

Изјава на советничката на Левица во Советот на Општина Штип, Сенада Ибраимова, во однос на реакцијата на МНР со која

Read more

Левица: Секогаш кога СДС е на власт фабрики и огромни економски гиганти одат во стечај

„Иако огромен број на стечајци од пропаднатите поранешни економски гиганти се’ уште се со нерешен статус и државата не презема

Read more

Левица: Едно од многуте неостварени ветувања на СДСМ – гасификација на Штип

„Иако уште во 2018 година беше завршена изградбата на регионалната гасоводна мрежа, на територијата на Општина Штип нема ни сантиметар

Read more