(Видео) По отворањето на канцаларијата на Левица во востаничко Крушево, Левица останува отворена за постојана комуникација со ѓраѓаните

Соопштение на ЛО Левица Крушево Канцеларијата е отворена секој ден и ќе остане отворена за секој жител на општина Крушево,

Read more

Прва Левичарска Крушевска Школа

Викендов во Крушево, од 2-4 септември, во рамки на Левичарскиот институт „Рацин‘‘ се одржа првата идеолошко-образовна школа насловена како „Прва

Read more

Левица: Инцидентот на Мечкин Камен организиран е од командирот на ПС Прилеп – Дарко Цуцулоски

Реакција на политичката партија Левица Малтретирањето на членовите на Левица покажува дека врховистичката СДС ја изгубија довербата на народот и

Read more

Јанев: Илинденска проституција, влезот – морбиден, стотици луѓе со ЕУ знаменца во првите редови спремни да аплаудираат на Св.Таче

Фејсбук статус на Јован Јанев – студент на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип и победник на десеттата Ораторска

Read more

119 години по Илинденското, на Македонија ѝ се случи народно востание – власта не го послуша народот

Пишува Ангеле Михајловски, Член на Сектор култура – Левица и Советник во Општина Штип 119 години по Илинденското, на Македонија

Read more

(Видео) На владината церемонија во Крушево избришана строфата за Гоце Делчев и фашистичка крв се лее

Скандал на вечерашното отворање на прославата за Илинден и манифестацијата “10 дена Крушевска Република” од страна на Владата на Ковачевски.

Read more

Левица – Сектор спорт: Олимпијците наместо наградени – омаловажени

Реакција на Левица – Сектор спорт. Нашиот олимписки претставник на претстојните игри во Пекинг во крос кантри (спринт слободно 1,5

Read more