(Видео) По отворањето на канцаларијата на Левица во востаничко Крушево, Левица останува отворена за постојана комуникација со ѓраѓаните

  • Соопштение на ЛО Левица Крушево

Канцеларијата е отворена секој ден и ќе остане отворена за секој жител на општина Крушево, како и за жителите на соседните општини!

Канцеларијата се отвора во 16:00 часот и е отворена до 19:00 часот.

Сите заинтересирани се добредојдени да се запознаат со идеологијата, ставовите и определбите на Левица, како и да ги споделат своите идеи и проблеми со единствената идеолошка, работничка и класно ориентирана партија во државата.