Левица: Дали градоначалникот на Кочани со незаконска одлука го покривал криминалот на свој роднина

Градоначалникот на општина Кочани, Љупчо ПАПАЗОВ, веќе има кривична пријава во врска со назначувањето на С.З за директор на СОУ

Read more

Крмов од Кочани – мобилизација против уставните промени

Пратеникот од #Левица Борислав Крмов продолжува со теренските посети на локалните ограноци, и овој пат во Кочани со членството во

Read more

Левица продолжува да расте – нова канцеларија во Кочани

Соопштение на Левица – ЛО Кочани Кочани уште на локалните избори ја прифати црвената боја, избирајќи член на Левица во

Read more

Крмов помеѓу земјоделците за 11-ти октомври

Соопштение на политичката партија Левица Пратеникот Борислав Крмов, денес помеѓу оризопроизводителите во знак на поддршка на нивниот протест. Оние кои

Read more

Усвоена иницијативата на Левица за „приоритети при асфалтирање на улици“ во Кочани

Соопштение на Левица – ЛО Кочани. „Во текот на денешната седница на Советот на општина Кочани од страна на членот

Read more

На оризопроизводителите им треба поддршка

Во ист ден со изборната кампања почна и манифестацијата Денови на оризот. Судејќи според содржините, манифестацијата може да се преименува

Read more

Кочански началник со викендичка во заштитената Осоговија спремен да го дочека Законот за легализација на дивоградби

Дивоградби низ Осоговијата, која иако е прогласена за заштитено подрачје со петти степен на заштита. Еден од бројните примери е

Read more

Левица: Неспособноста на власта генерира сцени од дивиот запад

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Кочани: „Ноќта меѓу 11 и 12 април во Кочани ескалираа социјалната

Read more

Директор од Кочани со закани за бркања кон учениците кои бојкотираат настава поради загадениот воздух

Директорот кој се закануваше на учениците да не излегуваат на протест против загадениот воздух е истиот директор кој си ја

Read more