„Записи“ изложба на цртежи и колажи од Стефан Младеновски во КИЦ

На 20 јуни 2023 со почеток од 20 часот во Културно-информативен центар – Скопје, Салон Империјал 1, ќе се отвори  изложбата на

Read more

Промоција на книгата „Јанко Николовски-поетика живота“ од Жељко Руговиќ во КИЦ

Утре 09.06.2023 година (петок ) со почеток во 19 часот во Културно информативен центар – Скопје, Салон 19:19 ке се

Read more

„Stolen moments“ изложба на фотографии од Виктор Соколовски

Културно-информативен центар – Скопје, Салон Империјал 2, 25 април, 20,00 часот Почитувани Културно-информативниот центар – Скопје, има особена чест и

Read more

„Македонија виа Италија“ изложба на фотографии од Влатко Рафески

Културно-информативен центар – Скопје, Салон Империјал 1, 3 мај 2023, 20 часот Почитувани Културно-информативниот центар – Скопје, има особена чест

Read more

Меѓународен ден на џезот 2023

Четврток, 27.04.2023, Салон 19:19, 20 часот Меѓународниот ден на џезот е Меѓународен ден прогласен од Организацијата за образование, наука и

Read more