Кираџиева: Потписи „на стероиди“

Кандидатката за претседател на Р. Македонија од Левица, професорката Билјана Ванковска во рок од една недела ја исполни потребната квота

Read more

Кираџиева: Црвената револуција против бугаризација на Македонија

Пишува: Весна Кираџиева, членка на Централен комитет на Левица Минатата година, овој период (02-16. јули 2022г.), во полн ек марширавме

Read more

Не им верувајте на овие луѓе, дојдени се да ви ја украдат земјата

Пишува: Весна Кираџиева, член на ЦК на Левица Астронаутите од екипата на Нил Армстронг, пред летот до Месечината, поминале неколку

Read more

Промоција на „Детелинки-белинки“: современи бајки од Македонија

Новата книга за деца „Детелинки-белинки: современи бајки со четири листенца“, која содржи шеснаесет современи бајки од 15 македонски автори, ќе

Read more

Кираџиева: Душмани на народот – додека се ценкаат која партија да го земе Министерство за здравство народот умира

Членови на политичката партија Левица денес беа дел од мирниот протест пред Владата на Република Македонија каде се собраа граѓаните

Read more

Шампионот во маратон Весна Кираџиева кандидат на Левица за градоначалник во Аеродром

Кираџиева е атлетска репрезентативка на Македонија повеќе од 20 години, поранешна рекордерка и шесткратна шампионка на Македонија во маратон. Дипломиран

Read more