Захариева: Работите за Македонија по изборите во Бугарија може да бидат само полоши- власта молчи

Македонските власти се во заблуда, работите по изборите во Бугарија нема посебно да се променат, може само да станат полоши

Read more

Инспекторот Илиевски: Заев и Спасовски ги штитат ДУИ пред очите на ЕУ

Инспекторот Ѓорѓи Илиевски во гостување на ТВ Алфа јавно обзнани дека премиерот Заев, министерот Оливер Спасовски и Рената Десковска вршеле

Read more

Заевизмот како највисок стадиум на Груевизмот

А за „молбите“ на тираните, знаеме дека често се замешани и со принуди. Платон: Писмо до Дион од Сиракуза (IV

Read more