Новоотворена канцеларија на Левица во Гостивар

Почитувани сограѓани Ви се обраќаме од Гостивар од новоотворената канцеларија на Левица, информираа од партијата. Денес Гостивар беше црвен и

Read more

ОБСЕ/ОДИХР изрази огромна загриженост за безбедноста во Тетово и во Гостивар на денот на изборите

Зголемено полициско присуство во Тетово и Гостивар за време на одржувањето на изборите најави техничкиот министер за внатрешни работи Панче

Read more

Левица: Гостиварчани се бунат против изградбата на новата катра гаража

Доставувањето на идеен проект до општинскиот сектор за урбанизам во Гостивар, за градење втора катна гаража во градскиот парк ги

Read more

Предизборните ветувања во однос на младите ставени на црвено светло во Општина Гостивар

Реакија на Црвена Младина – Гостивар Веќе шест месеци од изгласувањето на вториот мандат на градоначалникот Арбен Таравари, а сѐ

Read more

Левица поднесе барање за инспекциски надзор за споменикот на балистот Џемо Хаса

Реакција на политичката партија Левица Левица поднесе нова Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор до Министерството за култура, против Општина

Read more

Левица поднесе иницијатива за инспекциски надзор против општина Гостивар заради неистакнување на македонското знаме

Соопштение на Политичката партија Левица. Политичката партија Левица, до надлежниот инспекторат, поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор против Општина

Read more

Левица: Колку вредат животите на гостиварчани во очите на Арбен Таравари?!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Гостивар: „Колку вредат животите на гостиварчани во очите на Арбен Таравари?!

Read more