Тефик Махмут: Знам дека не сте навикнати на Роми што “убаво зборуваат”

Ароганцијата на СДСМ не познава граници. Бојан Маричиќ, актуелниот министер за правда, си води кампања за локалните избори 2021, пробувајќи

Read more

Апасиев: На мајтап со Крмов велевме Маричиќ да не го изел Изборниот законик

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев во врска со изјавата на премиерот Зоран Заев дека независните листи ќе треба да соберат

Read more

Тони е на ваша совест! – Маричиќ без одговор дали ќе побара оставка од Бујар Дардишта

Од Министерот за правда Бојан Маричиќ вчера не добивме одговор дали ќе побара оставка од директорот на Управата за водење

Read more

(Видео) Крмов кон Маричиќ: Самите ревизори го доведуваат во прашање финансискиот извештај на Управата за водење на матичните книги

Прашање на пратеникот од Левица, Борислав Крмов кон министерот за правда, Бојан Мариќиќ за тоа дека и самите ревизори го

Read more

Крмов до Маричиќ: 100.000 неправилно издадени изводи предизвикале 6 милиони денари штета на буџетот!

Пратеничко прашање на пратеникот Борислав Крмов кон министерот за правда, Бојан Маричиќ за 100.000 неевидентирани изводи и работењето на директорот

Read more

Апасиев до Маричиќ: „Ти си вториот човек после султанот Абдул Хамид II кој со декрет го забранува името Македонија!”

На денешната седница за пратенички прашања, пратеникот Димитар Апасиев се обрати до министерот за правда – Бојан Маричиќ, во однос

Read more

„Сведок”: Маричиќ бриши записници за да го заштити криминалот во Управен Суд

Порталот „Сведок” пишува дека Министерот за правда Бојан Маричиќ се вплетка во скандалот со криминалот во Управниот суд, па и

Read more

Дали треба да се прочистиш Маричиќ?

Пишува: Ѓорѓи Илиевски (Виш просветен инспектор) Пред три месеци, поточно на почетокот во септември оваа година ви напишав за состојбите

Read more