На четворица им се потребни три минимални плати месечно

Ревизорката Јулијана Штрковска-Колариќ смета дека на четиричлено семејство му се потребни три минимални плати за да може да го преброди

Read more

Банките со профит од над 200 милиони евра за 9 месеци

„Нашиве“ банки со претежно странски капитал, заработија безмалку 200 милиони евра профит за девет месеци, од кои 150 милиони евра

Read more

Од утре се зголемува казнената камата

Фејсбук статус на Јулијана Штрковска Колариќ – координатор на Сектор Финансии при Политичката Партија Левица Од утре се зголемува казнената

Read more

Еднократното оданочување на екстра профитите освен што е задоцнето е и недоволно

Анализа на координаторот на Сектор Финансии при Политичката Партија Левица, Јулијана Штрковска Колариќ Предлог Законот за данок на солидарност или

Read more

Непочитувањето на пресудите од страна на земји-членки во ЕУ

Став на Јулијана Штрковска Колариќ, член на ЦК на политичката партија Левица. Секоја земја-членка на Советот на Европа е обврзана

Read more