Поради хонорарите на несудената конзулка Бесмира Ејупи, ДКСК бара кривичен прогон на правобранителот Стафа и на градоначалниците Беџети, Ганиу, Пајазити и Митевски

Откако беше откриено дека за една година несудената конзулка Бесмира Ејупи во 5 различни институции заработила околу 12 илјади евра

Read more

Колкави хонорари добива Шкодране Дардишта која се закани со војна

Веднаш по објавувањето дека опозициските партии имаат мнозинство во собранието и дека се отвора можноста за прв пат во својата

Read more

Работи Влада седум дена во неделата

Статус на Јосиф Џолев: „ – Изминативе 7 дена се случи, НО не треба да размислуваме на:Откриени се 94.451 фалсификат

Read more

Фалат тројца хонорарци и списоците со хонорарци од претходните години

Владата, после притисокот на јавноста, конечно го објави списокот на владините хонорарци. Иако Призма во своето истражување наведе дека биле

Read more

Апасиев го повика Костадинов на ТВ-дуел: Да видиме кој колку заработил!

Професорот и членот на Президиумот на Левица Димитар Апасиев на својот фејсбук профил го повика портпаролот на СДСМ на ТВ-дуел

Read more