Јованов: Арно му текна на Тимчо да чисти пред избори

Тимчо пак се слика. Ќе ја чистел општината. Замислете да фатиме постојано сите да се фотографираме како си ги извршуваме

Read more

Јованов: Пазарот треба да биде организиран систем кој ќе му служи на човекот како битие

Логиката на просечен приврзаник на идејата за слободен пазар: Еден бизнис треба да планира, ама една држава не требало да

Read more

Со денови шеруваат фотографија од друга жена, тврдејќи дека тоа е Ванковска

Колку се глупи слепците на дпмне и нивните пајташи за една употреба, ќе видиш по идиотските лаги кои ги креираат

Read more