За Маричиќ прашање на време е кога Бугарите ќе бидат внесени во Уставот

Според Вицепремиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ повеќе не се дискутира дали Бугарите ќе бидат внесени во македонскиот Устав, туку

Read more

Ленка: Двете најбогати министерки со имот што обична работничка во цел живот не може да го заштеди, побараа апанажа

Собраниската служба информираше дека поранешниот министер за земјоделство Аријанит Хоџа, поранешниот вицепремиер за европски прашања Никола Димитров и поранешниот заменик-министер

Read more