Ковачевски моли помош од ЕУ за борба против Левица

Откако најновите анкети и пресметки покажуваат дека СДСМ оди кон пасокизација додека паралелно расте рејтингот на Левица, во немоќ за

Read more

(Видео) Крмов: Ковачевски ја злоупотребува премиерската функција за црна кампања против Левица

На Седница бр. 93 на Собрание на Македонија, пратеникот од Левица, Борислав Крмов, го искористи правото да упати пратеничко прашање

Read more

Апасиев им ја “пресмета” пасокизацијата на СДСМ

Во фејсбук статус, лидерот на Левица, Димитар Апасиев, се осврна на најновите анкети за рејтингот на партиите. Апасиев во својот

Read more