Извисени се младите во Илинден – мултифункционалното игралиште под катанец

Мултифункционалниот спортски комплекс отворен неодамна, на почетокот на овој месец, е затворен и недостапен за младите од Општина Илинден. Додека

Read more

Илинден: Левица спроведе еколошка акција за чистење на бучинско езеро

Активисти на ЛО Илинден на Левица денес спроведоа акција за чистење на Бучинското езеро од отпадоци. За жал ситуацијата со

Read more

Предлог проектите на Левица во Илинден ВМРО-ДПМНЕ ги претставува како свои

Реакција на Левица – ЛО Илинден Во недостиг на свои идеи, во Општина Илинден ВМРО ДПМНЕ го има превземено предлогот

Read more

Левица: Амбулантата во Општина Илинден во распаѓање – граѓаните во опасност

Реакција на ЛО Левица – Илинден Како резултат на лошото и недомаќинско владеење како на СДСМ така и на ВМРО

Read more

Левица: Официјлано отворена новата канцеларија на Левица во Општина Илинден

Соопштение на политичката партија Левица Вечерва, Локалниот огранок на Левица во Илинден свечено ја отвори новата канцеларија во општината. Народот

Read more

Да не дозволиме поделба на граѓаните по етничка припадност

Реакција на Слезенковски Кирил, член на Советот во Општина Илинден при политичката партија Левица Отворено барање до Влада на Република

Read more