Пописот како политичко-социолошка алатка за оправдување на дводеценискиот процес

Статус на Реџеп Исмаил Хактан – член на президиумот на Левица Задачата на пописот беше, и е политичко-социолошка алатка за

Read more

Левица: Тужи нѐ Рашковски – побрзо ќе напишеш тужба од твојот втор докторат!

Соопштение на политичката партија Левица. „Скандалот за генсекот Рашковски кој периодов одекна во Републиката и ја разоткри корумпираноста на социјалдемократите

Read more