Левица: Чадиева наместо да штити од дискриминација – дискриминирала работник на работно место

Неспособноста на кадрите на владејачката СДС најдобро се отсликува преку работата на претседателката на Државната комисија за одлучување во управна

Read more

Левица: Вработените во ЈОУ “Тане Георгиевски” – Куманово трпат мобинг

Партиската припадност е клучен елемент за вработување во Општина Куманово и јавните установи која доведува до нефункционален општински систем. Од

Read more

Левица: Шеќеринска вршела мобинг врз вработените во Министерството за одбрана

Реакција на Политичката партија Левица. До Левица се обратија вработени од Министерството за одбрана, кои биле жртви на мобинг од

Read more

Се обрати докторот кој беше избркан заради сликана табла – обвини за реваншизам од власта

Доктор Мишко Гроздановски, кој ја сликаше погрешно испишаната табла за „дерматовенерологија“ во поликлиниката „Букурешт“, вчера се обрати преку својот фејсбук

Read more

Ѓорѓи Илиевски: Заштита од диктатура и мобинг во јавните институции во Македонија

Став на Ѓорѓи Илиевски – Виш просветен инспектор. Како жртва на мобинг и психичко малтретирање кој го имав и доживував

Read more

Писмо на револтиран работник од ЈСП

Неисплатени К15 на работници, мобинг, работа без заштита во време на пандемија, притисоци врз вработените, деградирање на пониски звања за

Read more

Директорот на ГОБ со мобинг кон докторка

Статус на д-р Ненад Лазаров, дел од Асоцијација на специјализанти и млади лекари (АСМЛ) Директорот на ГОБ и Управата вршат

Read more

Инспекторот Илиевски: Заев и Спасовски диригираат мобинг врз мене

„Денес имав закажана средба во Германската амбасада со луѓето кои што го третираат образованието, културата и другите прашања, беа заинтересирани

Read more