ДМПНЕ – ДУИ во Општина Велес функционира совршено

Фејсбук статус на Димитар Абрашев – советник во Општина Велес од Политичката Партија Левица Додека во собранието на Република Македонија

Read more

Општина Велес го има убедливо најскапиот претседавач на Совет

Фејсбук статус на Игор Смилев – советник од Левица во Општина Велес ОПШТИНА ВЕЛЕС го има убедливо НАЈСКАПИОТ претседавач на

Read more

ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ гласаа против набавка на четири нови мерни станици за во Велес

На минатата седница на Советот во Општина Велес, мнозниството кое го сочинуваат партиите од ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, гласаа за бришење

Read more

Смилев: Корумпираните и алчни политичари вршат огромна неправда врз Бабуна

Изјава на Игор Смилев – претседател на еко-здружението „Грин Пауер“ и член на Левица во врска со дивоградбите по течението

Read more

Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

Денес членовите на Локалниот Огранок на Левица – Велес, самоиницијативно организираа еко-акција со чистење на дел од крајбрежјето на вештачкото

Read more

ЈП Национални Шуми – Подружница Бабуна не одговори на барањето на Левица за пошумување

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Велес: „Локалниот огранок на Левица во Велес, пред еден месец поднесе

Read more

Левица: Наместо реконструкција на покрив, изградба на повеќекатен станбен објект

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Велес „Помеѓу улиците Љубен Весов и Кочо Рацин во близина на

Read more