Богевски: Умираат луѓе кои немаат пари за мито и оние кои немаат врски

Круме Богевски е Координатор на Левица – Здравствен сектор, советник во Општина Кавадарци од редовите на Политичка партија Левица. Во

Read more

Санкциите на САД и ЕУ ја оставија на немилост Сирија

Статус на Круме Богевски – советник на Левица во општина Кавадарци. По синоќешната седница (на општина Кавадарци) на која разговаравме

Read more

Богевски: Здравството тоне – буџетот расте министрите се трампаат

Пишува: Круме Богевски – член на Советот во Општина Кавадарци при политичката партија Левица Здравство добива нов министер, само така,

Read more

Западот почна да зборува за новиот светски поредок

Фејсбук статус на Круме Богевски – советник од Политичката Партија Левица во Кавадарци Важно е за нас земјите од Западот

Read more

Богевски: Купивте оружје за да ја снабдите Украина по наредба на оние од кои го купивте истото

Фејсбук статус на Круме Богевски – советник во Општина Кавадарци и член на ЦК на Левица Оружјето кое од народни

Read more