Богевски: Купивте оружје за да ја снабдите Украина по наредба на оние од кои го купивте истото

  • Фејсбук статус на Круме Богевски – советник во Општина Кавадарци и член на ЦК на Левица

Оружјето кое од народни пари го купивте до сега го имате искористено за:

1. Да го заплашувате народот со оклопните возила паркирани пред институциите за време на протестите против вашиот распродавачки естаблишмен;

2. За да ја снабдите Украина со оружје по наредба на оние од кои го купивте тоа оружје;

3. За туѓи воени вежби во Криволак кои додека се оддржуваат се тресе цело Неготино!

*продолжете ја низата…