Апартхејдот на Израел потполно на виделина (Вознемирувачко видео)

После вчерашната интервенција на израелската полиција врз верниците во џамијата Ал Акса во Ерусалим ситуацијата во регионот драматично ескалира. Медиумите

Read more

(Фото) Палестинците се спротивставуваат на нелегално населување на Бејта

Палестина е територија населена со жители од еврејско и арапско потекло. На оваа територија. постои држава наречена Израел, прогласена на

Read more

Каде се сега самопрогласените чувари на демократијата?

Статус на Senad Arslan за бомбардирањето на Палестина од страна на Израел Каде се сега самопрогласените чувари на демократијата, човековите

Read more