Мустафаоглу: Интересот е вечен, но мирната совест нема цена

Интересот е вечен, но мирната совест нема цена. Интересот е вечен пишува на влезот на Британскиот парламент, се разбира без

Read more

Мустафаоглу: Гласовите на Левица се единствените за кои не беше даден ниту денар

За секој еден глас даден за ЛЕВИЦА сум ви преблагодарна. Бидејќи знам дека тие гласови се дадени и покрај притисоците

Read more

Мустафаоглу: ДПМНЕ и СДС во заедничка коалиција

1. На која широка коалиција алудирате (з)градоначалнику? Оваа која ја потврди пратеничево Бојан? Екс-градоначалникот од СДС ‘ги постави темелите’ на

Read more

Прво висококатници во Ѓорче, а потоа, можеби, ќе се гради училиште

Прво висококатници (читај: станче за нив), па отом-потом (можда никад) инфраструктура и училиште/градинка – така одлучија претставниците на ДПНЕ во

Read more

Мустафаоглу: За џабе ви се заканите и уцените, ќе се бориме против катастрофалниот ДУП!

Оваа пресконференција ја свикавме со цел да ја прикажеме реалната слика за ДУПот кој го актуализираше Левица. Односно за ДУП-от

Read more

Мустафаоглу: Какви гадови, какви квазипатриоти од ДПМНЕ

Какви гадови, какви квазипатриоти, коментира на социјалните мрежи Дарја Мустафаоглу од Левица, предизвикана од крајно сомнителната одлука на Советот на

Read more

Мустафаоглу: Претседателе, за европски реформи и задржување на младите потребна е волја, не промена на Уставот

Фејсбук статус на Дарја Мустафаоглу – Советник од Левица во Општина Ѓорче Петров Релативизираат речи си сѐ, но до толку

Read more

Мустафаоглу: Насилниците се закана за целото општество

Пишува: Дарја Мустафаоглу – член на Советот во Општина Ѓорче Петров при политичката партија Левица “Хајка“ не е никакво оправдување

Read more

Ајде сега на кратко околу „лицемерието“

Фејсбук статус на Дарија Мустафаоглу, советник од Политичката Партија Левица во Општина Ѓорче Петров и член на Црвена Младина Неуспешните

Read more

Мустафаоглу: Уништувањето на образованието е капитален проект на Владата

Пишува: Дарја Мустафаоглу – член на Советот во Општина Ѓорче Петров при политичката партија Левица Неуспешните детективи кои ме напаѓаа

Read more