Кој го сопира проектот за отворање регионален центар за третман на деца со прадер-вили синдром

Реакција на Левица – Здравствен сектор! „Мнозинството граѓани се оневозможени да ги остварат со Устав загарантираните права на здравствена заштита,

Read more