Крмов од Делчево: Регионалниот пат од Делчево преку Бигла – Калиманци до Кочани е во приоритетите на Левица 

Пратениците од Левица во Парламентот ќе се залагаат за решавање на проблемите што се најгорливи во Делчево – истакна денес

Read more

Крмов: Шестчасовното работно време е попродуктивно за работниците, земјоделците треба да добијат фер – откупна цена

Пратеникот Борислав Крмов, Носител во ИЕ3, за програмата на Левица, во однос на работниците и земјоделците истакна: ,,ИЕ 3 е

Read more

(ВИДЕО) Крмов ги претстави мерките на Левица за парламентарните избори

Борислав Крмов (Носител во ИЕ3) со мерки од изборната програма за Парламентарни избори 2024. Гарантирани цени за најосновните прехранбени продукти.

Read more

(ВИДЕО) Крмов од Велес: Трудот на македонскиот работник му е одземен, дел легално, дел нелегално

Говорот на носителот во ИЕ 3 и пратеник на #Левица во Собранието на Р.Македонија – Борислав Крмов, во Титов Велес,

Read more

Крмов: „За разлика од ДПМНЕ, ние никогаш не се договаравме со СДС“

„Мислам дека не можевме многу повеќе да направиме со два пратеника. Ние како двајца пратеници од Левица работевме со многу

Read more

Крмов: На нашите листи се децата на транзицијата

Листите на Левица се готови, остануваат уште некои формалности и пред крајот на рокот ќе ги поднесеме. Претпоставувам ќе бараат

Read more

Македонска Каменица е црвена

Во присуство на Претседателот на Левица, проф. Димитар Апасиев и пратеникот во Собранието Борислав Крмов свечено беше отворена канцеларијата на

Read more

Левица и во Малешевијата – Отворена канцеларија во Пехчево

Претседателот на Левица, проф. Димитар Апасиев и пратеникот во Собранието Борислав Крмов свечено ја отворија канцеларијата на Левица во Пехчево.

Read more

Крмов: Треба ли луѓето да ги запалат камионите на концесионерите за да ги заштитат селата и реките!?

 Контрареплика на пратеникот Борислав Крмов од Левица за уништувањето на реките и експлоатацијата на песок на реките Пчиња и Брегалница.  Што има

Read more

(Видео) Крмов: Владата применува мерки за штедење врз грбот на најсиромашните студенти

Пратеничко прашање на пратеникот од Левица – Борислав Крмов до министерот за образование, Јетон Шаќири. „Прво да демонстирам во какви

Read more