Цуцуловски: Играта продолжува

„ИГРАТА ПРОДОЛЖУВА? После локалните избори, во некои градови (Штип, на пример) новоизбраните советници (од опозицијата) одбиле да го употребуваат/изговорат името

Read more

Не само учебниците – вниманието треба да се посвети врз реформите во целина

Статус на проф. Љубомир Цуцуловски. ЦЕЛИНАТА, ПРЕД СЀ. Додека во јавноста жестоко се дискутира дали учебниците треба да бидат во

Read more

Професорот Цуцуловски: БРАТСКА СОРАБОТКА помеѓу СДСМ и ДПМНЕ!

Професорот Љубомир Цуцуловски објави статус каде, токму во очи на лидерската средба помеѓи Заев и Мицковски, закажана за утре, предупредува

Read more

Пописот е чекор кон кантонизација

Статус на професорот Љубомир Цуцуловски. ЧИЧИКОВЦИ. Некои сметаат дека целта на пописот е да се постигне што поголем процент на

Read more